Noticies anteriors

  12/12/2017
  Consulta la programació que hem preparat per a aquest Nadal. Fira solidària, concert d'Andreu Valor, Premi Paco Cabanes, teatre, etc. Del 17 de desembre al 7 de gener. T'esperem!
  12/12/2017
  El passat dimarts dia 5 de desembre va tindre lloc a València la recepció oficial a Júlia Moscardó Chàfer, veïna del Genovés i guanyadora del prestigiós premi de pintura Brian Botting, per part del President de la Generalitat, Ximo Puig. A l'acte va acudir, a més de la la familia de Júlia, el nostre alcalde, Pere Revert, i el regidor Juan Sanchis. Des de l'Ajuntament no podem més que felicitar a l'artista. Enhorabona!!!
  11/12/2017
  Aquesta activitat pretén ocupar el temps lliure de què disposen els xiquets/es en aquestes dates en què no hi ha activitat escolar i permetre que els pares i mares puguen compatibilitzar la vida laboral amb la familiar. Les activitats es desenvolupen en les mateixes dependències del col·legi però en un ambient molt més distés i lúdic. Podran gaudir de tallers de manualitats, jocs, contacontes, festa de cloenda, i molt més...
  5/12/2017
  Bases de la convocatoria d'un concurs de mèrits per a la selecció d'un/a netejador/a d'edificis municipals amb caracter interí i la formalització d'una borsa de treball per a cobrir necessitats temporals en la categoria de personal de neteja d'edificis.
  5/12/2017
  Bases especifiques per a la selecció de 3 conserges d'instal·lacions esportives amb caracter de funcionari/a interí/na a jornada parcial i la constitució d'una borsa de treball per a cobrir necessitats temporals en la categoria de conserge.
  1/12/2017
  Aquest Ajuntament tramita la contractació, mitjançant procediment negociat sense publicitat de les pòlisses d'assegurances de l'Ajuntament del Genovés.
  17/11/2017
  S'obri el procés d'entrega de documentació per a demanar les subvencions de concurrència competitiva per a la realització d'activitats esportives. El termini finalitzarà el 27 de novembre.
  15/11/2017
  El Genovés acoge la proyección del documental "Presas entre dos mundos", que reivindica la libertad de 51 mujeres secuestradas en los campamentos saharauis de Tinduf, entre ellas dos españolas.
  27/10/2017
  L’Ajuntament de Genovés selecciona un monitor/a de pilates per a les Escoles Esportives Municipals. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 25 d’octubre.
  25/10/2017
  L’Ajuntament de Genovés selecciona un monitor/a de pàdel per a les Escoles Esportives Municipals. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 13 d’octubre.
  20/10/2017
  L'Àrea de Benestar Social i Educació inicia les jornades de vida saludable i contra les drogodependències, seran del 23 al 27 d'octubre en el CEIP destinades a l'alumnat d'infantil i primària i als pares i mares. A més, hi hauran xerrades informatives destinades als festers de Sant Pasqual i al grup de confirmació. Esperem la vostra assistència!
  28/09/2017
  Sessió de caràcter extraordinària el proper divendres dia 29 de setembre de 2017 les 20:00 hores, al Saló de Sessions de la Casa Consistorial, i d'acord amb el següent ordre de dia.
  25/09/2017
  DIDEAS Consultoria de Recursos Humans, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Genovés, organitza un curs per a l’obtenció del carnet de manipulador de productes fitosanitaris i plaguicides de nivell qualificat.
  15/09/2017
  La Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural facilitarà als agricultors el producte necessari per a un tractament per procediments terrestres de les varietats primerenques (Navelina, Tomatera, Orogrande, Clementina fina, Washington Navel, Navel Foyos, Clemenules, Nulessin, Newhall, Caracara, **Salustiana i Nova) sent a càrrec d'aquest agricultor les despeses d'aplicació.
  11/09/2017
  Espectacle de circ, màgia i música en directe: "L'ENGRANATGE". Diumenge 17 de setembre a les 19h. Auditori Municipal del Genovés. Venda d'entrades en taquilla.
  5/09/2017
  Ja es pot consultar el llistat provisional de sol·licituds acceptades i import provisional d’ajudes del bo infantil per al curs 2017-18. Per a fer la consulta necessitarà el SIP de l’alumne, la data de naixement i el DNI del sol·licitant. Els alumnes que tinguen denegada l’ajuda poden presentar al·legacions fins el 15 de setembre.
  4/09/2017
  La legionel·la és un bacteri que de forma natural habita en l'aigua i és capaç de colonitzar els sistemes d'aigua (canonades, calfadors, fonts...). Deixem alguns consells que ens dóna la Conselleria de Sanitat per tal de prevenir l'aparició d'aquest bacteri.
  4/09/2017
  El pròxim 18 de setembre començaran les activitats gratuïtes de les Escoles Esportives. A més a més informem que del 18 al 20 de setembre s'obrin les matrícules per als preinscrits a la piscina coberta, i a partir del 21 les matriculacions lliures. Les inscripcions per a les activitats de sec ja estan obertes. L'inici de totes les activitats serà a partir del 2 d'octubre.
  4/09/2017
  La Mancomunitat de La Costera-La Canal oferta els següents cursos de formació per a persones desocupades. Podeu demanar més informació sobre la inscripció a l'AODL de la Mancomunitat al telèfon 674 348 675.
  1/09/2017
  Resultat del procés de selecció dels programes de subvencions d'ocupació destinades a la contractació de persones joves qualificats per a entitats locals, EMPUJU i ENCUJU, cofinançades per Fons Social Europeu i emmarcades en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil-Avalem Joves.