El Museu de la pilota del Genovés acull l’exposició #2anysPilotaVeu
L’acte tindrà lloc el dissabte 21 de gener al mateix Museu de la Pilota a partir de les 13h i serà a càrrec de les autoritats locals, el coordinador de pilota valenciana de la GVA el coordinador de PilotaVeu i el coordinador i editor del projecte editorial La Veu.
20/01/2017

El passat 9 d’octubre el diari digital pilotaveu.com va complir dos any del seu naixement, dos anys de molt de treball on gràcies a la participació de tots els col·laboradors ha aconseguit convertir-se en un mitjà de referència al món de la pilota valenciana.

 

No obstant això, el pròxim any el diari es marca com a objectiu continuar treballant per a consolidar definitivament el projecte.

 

 

És per això que el pròxim dissabte 21 de gener s’organitzarà una jornada amb una primera part tancada per als col·laboradors amb l’objectiu de realitzar un balanç general del projecte i on els col·laboradors del diari podran aportar qualsevol proposta o suggeriment per aconseguir entre tots millorar i continuar ben ferms amb el  somni  de promocionar i difondre al màxim el nostre esport autòcton.

 

Però la jornada no pot oblidar-se de l’altre protagonista de l’èxit de PilotaVeu, els nostres seguidors. És per això que a partir de les 13h al mateix Museu tindrà lloc una jornada oberta al públic que acollirà l'exposició fotogràfica #2anysPilotaVeu que comptarà amb les millors fotografies de l’any d’alguns dels fotògrafs que han participat en el diari.

 

L’acte tindrà lloc al mateix Museu a partir de les 13h i serà a càrrec de les autoritats locals, el coordinador de pilota valenciana de la GVA el coordinador de PilotaVeu i el coordinador i editor del projecte editorial La Veu.

 

L’exposició es podrà visitar el mateix dissabte fins a les 14h i tots els  dimecres i divendres de 9 a 14h i de 16 a 18h.

Esteu tots convidats!

Salut i pilota! 

 

Més informació: http://www.pilotaveu.com