Xerrada informativa COR
El passat dia 18 de maig va tindre lloc una xerrada informativa sobre el COR, al saló d'actes de l'Ajuntament del Genovés, a la que van assistir el gerent del Consorci, Sergi Pérez, el vicepresident del COR, Vicent Muñoz, i el Director General de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic, Joan Piquer.
1/06/2017

L'objectiu de la reunió va ser informar els veïns i veïnes de diferents aspectes relacionats amb el funcionament del COR, i la resolució d'alguns dubtes que pogueren tindre. Es van donar algunes dades interessants, com la posada en funcionament a finals d’any dels ecoparcs mòbils, o l’utilitzaciò per part dels usuaris de les poblacions del Consorci V-5 de qualsevol ecoparc fixe de la zona; a més, es va infromrar del sistema d'incentius de "qui més recicla menys paga" que posarà en marxa el COR a finals del pròxim any mitjançant el qual els veïns i veïnes del poble podran reduir la seua taxa en funció de l'ús que facen de la xarxa d'ecoparcs del COR.

A més, es va informar que la quota del COR que pagaran els ciutadans del Genovés per a l'any 2017 tindrà una reducció d'aproximadament 20 euros per rebut respecte l'any 2016.