Senda Pou de Sant Isidre - La Creu

Powered by Wikiloc

Aquest itinerari s’enfila muntanya amunt per un sender més o menys evident, que en tot moment ressegueix el tallafoc fet per al manteniment de la línia elèctrica. Anem guanyant metres per un sender costerut fins arribar a la torre situada dalt de la muntanya, situada a una alçada de 306 metres. Des d’ací podem gaudir de les vistes cap a les comarques de La Ribera i La Costera i ja són visibles les corbes del Port de Benigànim.

 

Una vegada ací situats, el sender continua a la dreta direcció SO. Anem ascendint per un corriol no sempre evident, però fàcil de seguir per a una persona acostumada a caminar. Arribem dalt de la Serra de la Creu a una alçada de 375 metres i d’on ja veiem el nostre objectiu: el Mirador de la Creu.

 

Ja sòls queda carenejar per dalt de la serra, amb unes boniques vistes cap a la Vall d’Albaida i La Costera, fins arribar al creuament del Sender de la Creu o PR-CV 193-3, que en uns minuts ens deixa en La Creu, magnífic mirador de la població del Genovés i la ciutat de Xàtiva.