Benvinguda de l'Alcalde

Estimats veïns i veïnes,

 

La principal funció d’aquest web ha de ser informar-vos de tota l’activitat municipal, des de la purament administrativa, passant per l’activitat política, l’Agencia d’Ocupació i Desenvolupament Local, les Escoles Esportives Municipals, el Centre d’Informació Juvenil i les notícies més importants per als ciutadans. També i cada vegada més important serà la de facilitar al màxim la tramitació electrònica via web, la qual cosa potenciarem durant aquest mandat.

 

Per altra banda, aquest web ha de ser un altre medi d’interrelació entre el ciutadà i l’administració pública local. I també un portal de transparència on el ciutadà tinga tota la informació municipal, un punt que treballarem durant aquestos mesos.

 

Atots aquells que ens visiteu, ací tingueu tota la informació turística d’interés sobre el poble, des de la ruta de la pilota amb el Museu de la pilota com a punt final (únic a tot el país), continuant amb el nostre patrimoni, festes, tradicions i la informació referent al nostre ric entorn natural amb multitud de senders on practicar esport i gaudir de la natura.

 

Esperem rebre les vostres propostes i suggeriments per tal de millorar la nostra gestió i si cal aquest web. Benvinguts i benvingudes al Genovés! I gràcies per visitar-nos.

 

Pere Revert Miralles

Alcalde del Genovés